Rob Korten Albertus van Leusenweg 14 7425 CE Deventer T 06 275 91 682



Salland Solar | zonnepanelen

zondag 24 juli 2011

Carbagerun: Duurzaam weekje

Adbrevio steunt het Hardenbergse duo Marleen en Ina tijdens de Carbagerun 2011. Als tegenprestatie schrijven de dames over de duurzame energieopties die ze onderweg tegenkomen. Hun avonturen zijn te volgen via http://on.fb.me/oynrdu---
Duurzaam weekje!

Tijdens ons Carbagerun avontuur dat ons door Scandinaviƫ leiden (lijden) moet, doen wij via meerdere wegen ons verslag. Wij hebben een leuk aantal sponsoren gevonden waaronder ook Rob Korten. Rob heeft zijn eigen bedrijf (http://www.adbrevio.nl) en is erg actief op het gebied van duurzame energie.
Adbrevio participeert o.a. in Salland Solar (http://www.sallandsolar.nl) om zonnepanelen ook voor particulieren interessant te kunnen maken en is mede-oprichter van Stichting Duurzaam Salland (http://www.duurzaamsalland.nl) om een CO2-neutraal Salland (inclusief Hardenberg!) te kunnen realiseren in 2030.

Adbrevio helpt ondernemers met:

-Subsidie advies
-Project management
-Energie advies.

Wel is het zo dat de steun van Adbrevio ons niet aan komt waaien. We moeten er wel wat voor doen. Iedereen zal dus al wel een beetje door hebben wat onze opdracht is.

Juist:
Per dag een bron/gebruiker van duurzame energie vinden en daar over schrijven.

Helaas mogen we niet vaker dan 1x hetzelfde onderwerp gebruiken. Wij hadden gehoopt op 5 dagen foto`s maken en schrijven over windmolens... Daar trapt hij helaas niet in! Rob spaart ons niet!

Rob, we gaan ons best doen!
Helaas: alleen windmolens is niet toegestaan. Volgens Rob is in de toekomst een mix van verschillende duurzame energiebronnen nodig en dus moeten wij ook een mooie mix laten zien...

Geen opmerkingen: